Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortaliPortali  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimi  

Mourinho: Chelsea duhej të ishte në finale dhe jo Barcelona

Shko poshtë 
AutoriMesazh
BLaZzeR
Admin
Admin
BLaZzeR

Leo Numri i postimeve : 649
Pikët : 1861

Mourinho: Chelsea duhej të ishte në finale dhe jo Barcelona Empty
MesazhTitulli: Mourinho: Chelsea duhej të ishte në finale dhe jo Barcelona   Mourinho: Chelsea duhej të ishte në finale dhe jo Barcelona EmptyMon May 25, 2009 1:44 pm

Menaxheri i Interit, Jose Mourinho, thotë se Manchester United duhej të përballej me Chelsean dhe jo me Barcelonën, në finalen e Ligës së Kampionëve.
Mourinho: Chelsea duhej të ishte në finale dhe jo Barcelona F.0525134154214_m
“Një gjë dua të them, Chelsea e meritoi finalen. Barça është një ekip i klasit, por ata nuk ishin më të mirë se Chelsea. A kishte vendime të gabuara? Po. A ishte Barcelona me fat? Po. Por ky vazhdon të jetë një super-ekip dhe ata vazhduan të besonin deri në sekondën e fundit”, ka shkruar portugezi.

“Lojtarët e Chelseat merituan të ishin të lumtur, ata pothuajse kanë qenë kampionë evropian gjatë pesë viteve të fundit dhe gjithmonë ka një lidhje të çuditshme ‘pothuajse’. Jam i dëshpëruar për ta, por Barcelona dhe Manchester United do t’i japin botës një finale të madhe”, ka shtuar më tej Mourinho.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
https://ardhmeria-juaj.forum.st

Mourinho: Chelsea duhej të ishte në finale dhe jo Barcelona
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Mourinho: Ardhja e Decos do të ishte mahnitëse
» FC Barcelona
» Ferguson: Rio do të luajë në finale
» Capello: Interi mund të luante në finale
» Mourinho: Jam dashuruar me Interin