Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortaliPortali  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimi  

Richards i ka operuar tri herë gjinjtë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
BLaZzeR
Admin
Admin
BLaZzeR

Leo Numri i postimeve : 649
Pikët : 1861

Richards i ka operuar tri herë gjinjtë Empty
MesazhTitulli: Richards i ka operuar tri herë gjinjtë   Richards i ka operuar tri herë gjinjtë EmptyFri Jun 05, 2009 6:04 pm

Denise Richards gjatë jetës së saj ka bërë tre ndërhyrje kirurgjike në gjinj, për t’ua dhënë formën dhe madhësinë të cilën ajo e ka dashur.

Richards i ka operuar tri herë gjinjtë F.0604232721934_m

Ish-aktorja e filmit për James Bondin ka rrëfyer se për herë të parë i është nënshtruar kirurgjisë plastike kur i ka pasur 19 vjet.

“Isha 19-vjeçare dhe shoqja ime e dhomës i kishte gjinjtë më të mira që ekzistonin, ndërsa të tilla i kishte bërë pas ndërhyrjes kirurgjike. Unë u mahnita dhe thash me vete këto mund të blihen dhe iu nënshtrova edhe unë ndërhyrjes”, ka treguar aktorja.

Ndërhyrja kirurgjike nuk shkoi ashtu siç kishte dashur Richards, pasi që ishin shumë të mëdha për trupin e saj, kështu që hyri sërish në operacion dhe sërish operacioni doli keq.

Është dashur të bëhej edhe ndërhyrja e tretë kirurgjike që Richards t’i fitojë gjinjtë të cilët i dëshironte.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
https://ardhmeria-juaj.forum.st

Richards i ka operuar tri herë gjinjtë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
 :: Te rejat e fundit :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: