Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortaliPortali  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimi  

Angela Merkel - liderja më e adhuruar evropiane

Shko poshtë 
AutoriMesazh
BLaZzeR
Admin
Admin
BLaZzeR

Leo Numri i postimeve : 649
Pikët : 1861

Angela Merkel - liderja më e adhuruar evropiane Empty
MesazhTitulli: Angela Merkel - liderja më e adhuruar evropiane   Angela Merkel - liderja më e adhuruar evropiane EmptySat May 30, 2009 1:29 pm

Kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel është liderja më e adhuruar politike nga britanikët, gjermanët, italianët dhe spanjollët.

Angela Merkel - liderja më e adhuruar evropiane F.0530132442998_m

Ky është rezultati i hulumtimit të opinionit që është bërë publik nga e përditshmja e Parisit “Figaro”, në të cilin në pozitën e dytë gjendet presidenti francez Nicolas Sarkozy.

Sipas kësaj ankete rreth 65 për qind e të anketuarve janë shprehur pozitivisht për Angela Merkel-in, ndërsa për Sarkozin 51 për qind.

Pasojnë kryeministri britanik Gordon Braun dhe kryeministri spanjoll me nga 45 për qind. Për Silvio Berlusconin mendim pozitiv kanë shfaqur 25 për qind e të anketuarve.

Hulumtimi është bërë në mostrën prej 4.040 banorëve të Britanisë së Madhe, Gjermanisë, Spanjës dhe Italisë.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
https://ardhmeria-juaj.forum.st

Angela Merkel - liderja më e adhuruar evropiane
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
 :: Te rejat e fundit :: Lajme-
Kërce tek: