BLaZzeR Admin
Numri i postimeve : 649 Pikët : 1861 Join date : 18/05/2009 Age : 31 Location : n'Pc
| Titulli: Berlusconi do të detyrohet ta shesë Kaka-n Tue May 26, 2009 7:14 pm | |
| Presidenti i Milanit, Silvio Berlusconi, mund të detyrohet ta shesë syperyllin brazilian Kaka, pasi që familja e tij kërkon stabilitet më të mirë financiar të Rossonerëve, shkruan "Il Corriere Dello Sport".Kaka është njëri nga lojtarët më të paguar në Serie A dhe njëkohësisht njëri nga lojtarët i cili ka vlerën më të madhe në treg. Real Madridi është i gatshëm të ofrojë një shumë të majme parash për të fituar shërbimet e brazilianit, ndërsa familja e Berlusconit është duke bërë presion te shefi i Milanit që ta shesë atë. | |
|
Powery Moderator
Numri i postimeve : 90 Pikët : 260 Join date : 19/05/2009
| Titulli: Re: Berlusconi do të detyrohet ta shesë Kaka-n Wed May 27, 2009 3:07 pm | |
| Mora ka me shit Se kur ti jape R.Madridi 80 mij funte a ka me shit ajo | |
|
BLaZzeR Admin
Numri i postimeve : 649 Pikët : 1861 Join date : 18/05/2009 Age : 31 Location : n'Pc
| Titulli: Re: Berlusconi do të detyrohet ta shesë Kaka-n Thu May 28, 2009 9:00 pm | |
| - Powery shkruajti:
- Mora ka me shit Se kur ti jape R.Madridi 80 mij funte a ka me shit ajo
Jo wallaH!Ma mire qe eshte nMilaN se si te shkoje nReaL Madrid e prishin ato ket njeri! | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Berlusconi do të detyrohet ta shesë Kaka-n | |
| |
|