BLaZzeR Admin
Numri i postimeve : 649 Pikët : 1861 Join date : 18/05/2009 Age : 31 Location : n'Pc
| Titulli: Linkin Park: Do të sjellim një tingull të ri Thu May 28, 2009 8:56 pm | |
| Grupi Linkin Park është i vendosur të bëjë një album i cili do të tingëllojë në mënyrë të veçantë, që asnjë muzicient më herët nuk e ka bërë.[img] http://www.telegrafi.com/fo/vip/f.0528133849149_m.jpg[/imgRokerët thonë se albumi i tyre i ardhshëm do të jetë një ‘ushqim i ri’ për veshin, tërësisht ndryshe nga ndonjë incizim, duke sjellë kështu një zhanër të ri muzikor. “Njerëzit hanë ushqime të mbetura. Ata duan ta flakin tej ushqimin e vjetër muzikor, që i bën të lodhur dhe të trashë. McDonalds është një ushqim i mrekullueshëm, në kohët moderne. Ta hash at çdo ditë, kjo të bën llom. Ne ndjejmë të njëjtën gjë për muzikën. Dëshirojmë të krijojmë një muzikë më substanciale”, ka thënë anëtari i bendit, Mike Shinoda. “Dua që ky incizim të ketë identitet të vetin, dhe të mos lidhet me asnjë zhanër tjetër. Do të jetë si një ushqim i huaj për ju, diçka që nuk është bërë më parë”, ka shtuar rokeri. Albumi pritet të del në shitje vitin e ardhshëm. | |
|