Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortaliPortali  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimi  

Pacolli do të sigurojë njohjen nga El Salvadori

Shko poshtë 
AutoriMesazh
BLaZzeR
Admin
Admin
BLaZzeR

Leo Numri i postimeve : 649
Pikët : 1861

Pacolli do të sigurojë njohjen nga El Salvadori Empty
MesazhTitulli: Pacolli do të sigurojë njohjen nga El Salvadori   Pacolli do të sigurojë njohjen nga El Salvadori EmptySat May 30, 2009 1:27 pm

Kreu i Aleancës Kosova e Re, Behxhet Pacolli do të marrë pjesë në inaugurimin e presidentit të ri të El Salvadorit, Mauricio Funes. Zëdhënësi i AKR-së, Arbër Geci ka thënë se pritet që Pacolli të kthehet me letrat kredenciale për njohjen e shtetit të Kosovës nga El Salvadori.

Pacolli do të sigurojë njohjen nga El Salvadori F.0530125259167_m

Gjithashtu ai ka bërë të ditur se gjatë kësaj vizite kryetari i AKR-së do të zhvillojë takime edhe me disa përfaqësues shtetesh të Amerikës Latine nga të cilët do të kërkojë njohjen e republikës së Kosovës.

AKR-ja thotë se nuk janë në luftë më Ministrinë e Jashtme se cila po lobon më shumë dhe po siguron njohjen e Republikës së Kosovës.

Ndërkaq Geci ka pranuar se në prill Pacolli kishte marrë një dokument zyrtar nga kryeministri Thaçi, me të cilinë edhe kishte kërkuar nga El Salvadori që ta njihte Republikën e Kosovës.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
https://ardhmeria-juaj.forum.st

Pacolli do të sigurojë njohjen nga El Salvadori
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» AKR: El Salvadori do ta njohë Kosovën më 2 qershor
» Arabia Saudite, një rezolutë për njohjen e Kosovës
» Hyseni kërkon njohjen e Kosovës nga Liga Arabe
» Hyseni kërkon njohjen e Kosovës nga Liga Arabe

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi